مقاله

انواع پخت تخم مرغ

انواع روشهای پخت تخم مرغ

روش های مختلف پخت تخم مرغ

تخم مرغ یک عنصر حیاتی در بسیاری از غذاها است، که  نه تنها در بسیاری از محصولات پخته شده و سس ها ضروری هستند، بلکه به خودی خود، در اشکال مختلف، برای صبحانه، ناهار و شام خوشمزه هستند. این یکی از دلایلی است که یادگیری روش های مختلف تهیه تخم مرغ برای هر نوع سرآشپزی، از تازه کار گرفته تا حرفه ای باتجربه، بسیار مهم است.

در تصویر روشهای مختلف پخت تخم مرغ نمایان است. که با توجه به ذایقه، نوع پخت، و زمان بندی میتوان از خوردن آن لذت برد.

1.سرخ شده نوع پخت زرده، متوسط

2.سرخ شده معروف به سانی ساید، در این روش زرده پخته نمی شود و مانند خورشید، روی سفیده تخم مرغ نمایان است از این رو، به نام آفتابی معروف است.

3.سرخ شده نوع پخت زرده،  عسلی

4. تخم مرغ سرخ شده، کاملا همزده شده که با نام اسکرمبلد معروف است و زرده و سفیده کاملا مخلوط و در روغن سرخ می شود.

5. آب پز نوع پخت زرده عسلی

6.نوعی پخت آب پز که  به صورت مستقیم تخم مرغ در آب جوش شکسته می شود و با نام پچت معروف است.

7.املت، که به سبکهای مختلف در فرهنگهای مختلف آماده میشود و همراه با سبزیجات در روغن سرخ میگردد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید