مواد لازم
شیر 125 میلی لیتر
شکر طلایی 1 قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری مخمر خشک
500 گرم آرد نول00
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 4عدد
سیر، له شده2 حبه
پونه کوهی یک دسته کوچک، خرد شده (یا 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک)
بچه اسفناج 80 گرم
پنیر پارمزان، رنده شده 50 گرم
موزارلا توپی، قطعه قطعه شده125 گرم
تخم مرغ شاه مروارید4 عدد
طرز تهیه
گام 1
150 میلی لیتر آب جوش را همراه با شیر و شکر در ظرفی بریزید. مایه خمیر را در آن بریزید و بگذارید 10 دقیقه یا تا زمانی که کف کند بماند.
گام 2
در یک کاسه بزرگ، آرد و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید، سپس یک حفره در مرکز ایجاد کنید. روغن زیتون را بریزید و سپس مخلوط مایه را اضافه کنید. خوب هم بزنید سپس در کاسه با هم ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
مرحله 3
به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و 10 دقیقه ورز دهید. خمیر را در یک کاسه بریزید و باپلاستیک بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم بگذارید.
مرحله 4
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و پوست آن ها را با ضربدر بزنید و در ظرفی بریزید و روی آب تازه جوشیده بریزید. بعد از 2 الی 3 دقیقه آب را خالی کنید، پوست به راحتی کنده می شود. گوجه فرنگی ها را درشت رنده کنید، سپس سیر و پونه کوهی را اضافه کنید. اسفناج را با آب جوش در آبکش روی سینک بریزید. اسفناج را بگذارید تا به اندازه کافی خنک شود، سپس رطوبت اضافی آن را بگیرید.
مرحله 5
فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر تکه را به شکل توپ در آورید. پایه ها را به قطر حدود 25 سانتی متر صاف کنید و با انگشتان خود سطوح را گود کنید. هر کدام را با رب گوجه فرنگی بمالید، مزه دار کنید، سپس اسفناج پخته شده را بین 4 پیتزا تقسیم کنید. پارمزان رنده شده و موزارلای تکه شده را روی آن قرار دهید.
مرحله 6
پیتزاها را مستقیماً روی قفسههای فر داغ یا ورقههای پخت قرار دهید. هر باربه مدت 2 تا 5 دقیقه بپزید، سپس رویه ها را کمی از مرکز دور کنید تا شکافی ایجاد کنید و تخم مرغ های شاه مروارید را بشکنید. پیتزاها را در فر برگردانید تا پخت تمام شود – بسته به اینکه زرده خود را دوست دارید 6 تا 7 دقیقه زمان پخت را تنظیم نمایید.